kuru serase için ürünler (30)

Limon otu

Limon otu

Limon Otu, keskin bir narenciye tadına sahip bir bitkidir - bu yüzden limon otu olarak adlandırılmaktadır. Asya mutfağında ve dünya genelinde tıbbi amaçlarla yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, genellikle çaylarda kullanılır ve kuru formu, ister toz ister parçalar halinde olsun, günlük veya ara sıra kullanım için kolayca saklanabilir. Kuru formunda, et ovma karışımlarında kullanılır. Köri ve güveçlere olağanüstü derinlik katar ve Asya Kıtası'ndan gelen yemeklerde oldukça popülerdir. Limon otunun kümes hayvanları, et, balık ve deniz ürünleri ile kullanılması, tatlara asidite ekler. Afrika ülkelerinde ise genellikle çay olarak kullanılmaktadır. Yağ ekstraktları, gıdaların korunmasında kullanılır. Saflık: %100 saf, makine ile temizlenmiş, yabancı madde yok Ambalaj: 20kg polipropilen torbalarda veya talep üzerine kağıt torbalarda
Mısır

Mısır

Yunanistan'daki yerel tedarikçilerden elde edilen doğal malzemelerle yapılmıştır. - Bagel'lerimizin net ağırlığı 120g'dır. - Mini bagel'lerin net ağırlığı 60g'dır. Leo'nun bagel'lerinin tamamı vegan olup, yalnızca 3 lezzet istisnadır: - Beyaz Çikolatalı Kızılcık. - Jalapeño'lu Cheddar Peyniri. - Beyaz Çikolatalı Yaban Mersini.
Yaban domuzu

Yaban domuzu

Geleneksel Yaban Domuzu Terrinesi 90g Jean Brunet
Lavanta

Lavanta

Lavandanın birçok faydalı etkisi olduğu söyleniyor. Lavanda, yaygın olarak anksiyete, stres ve uykusuzluk için kullanılır. Ayrıca depresyon, bunama, cerrahi sonrası ağrı ve birçok diğer durum için de kullanılır. Bu bitki, cilt ve güzellik bakımı için çok değerlidir ve cilt temizliğine yardımcı olmak için parfümlerde ve şampuanlarda yaygın olarak kullanılır. Gıda ve içeceklerde, lavanda aromatik bir bileşen olarak kullanılır. Lavanda, en yaygın olarak aromaterapi ve dekorasyonda kullanılır ve ayrıca çay ve mutfak için de kullanılabilir. Ambalaj: 250g ve dökme
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, Ardèche'de bulunan bir işletme, el yapımı yöntemlerle organik safran yetiştirmeye uzmanlaşmıştır. Safranımız, el ile yetiştirilmekte, toplanmakta, ayıklanmakta ve kurutulmaktadır. Pestisit veya kimyasal ürünler kullanılmadan doğal bir tarım uygulaması ile üretilmektedir. Safranımız, ISO 3632-2 standardına göre birinci sınıf olup, 2018 yılında genel tarım yarışmasında altın madalya kazanmış ve 2023 yılında da madalya almıştır. Geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz: - safran pistilleri - safran bazlı ürünlerden oluşan gurme sepeti - safran bazlı ürünlerden oluşan hediye seti - safranlı soğuk sabun - organik safran soğanları
Kuru Kiraz

Kuru Kiraz

Kuru vişne, A ve C vitaminleri açısından zengindir ve ayrıca büyük ölçekte yaşlanmayı önleme özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra saç dökülmesini önler, sinirleri sakinleştirir ve uyku düzenler. Gözler için de çok faydalıdır.
Kurutulmuş safran yaprakları

Kurutulmuş safran yaprakları

Kurutulmuş safran yaprakları
kuru kayısı dried apricots

kuru kayısı dried apricots

best quality
Galeta unu

Galeta unu

Ayrıca, lezzet, görünüm ve granülasyon açısından özelleştirebileceğimiz mükemmel ekstrüde pane harçları alacaksınız.
Turp

Turp

Tarım ürünleri, turp, soğan, kişniş, üzüm, yeşil sebzeler gibi - her şey tarladan taze ve iyi fiyatla.
Kırılmış buğday

Kırılmış buğday

Kırılmış buğday
SİESTA

SİESTA

Yuvarlak bir lezzete, güçlü bir aromaya ve hoş bir şekilde uzun süre kalıcı bir tada sahip kahve için. Herkes için klasik bir ürün. Mevcut olanlar: 250g moka ve espresso bar için öğütülmüş, 500g moka ve espresso bar için öğütülmüş, 500g ve 1kg çekirdek olarak.
yumuşak buğday

yumuşak buğday

Yumuşak beyaz buğday, düşük kül ve düşük nişasta hasarı ile yüksek kırılma ve düz sınıf un verimleri sergiler. Unları düşük su emilimine ve düşük su, karbonat ve sakkaroz çözücü tutma kapasitelerine sahiptir.
Ekstra susam

Ekstra susam

Susam, tohumları için yaygın olarak yetiştirilen, Pedaliaceae familyasına ait yıllık bir bitkidir. Tanınmış faydaları: Besin açısından zengin Antioksidan Lif ve vitamin kaynağı Kolestrerole karşı mücadele Aroması Kavrulduğunda, susam tohumları lezzetli bir fındık tadı bırakır. Tanınmış faydaları Lif açısından zengin Bağırsak transitini destekler Kolestrerolün azalmasına yardımcı olur. Kardiyovasküler hastalıklarla mücadelede yardımcı olur Kullanım Gıda
Spelt Burgu

Spelt Burgu

Tam Buğday Unu Tip 80 %100 ve su Pişirme süresi: 4 ila 6 dakika Alerjen: Gluten Makarna: 300g
Pirinç (Rapan)

Pirinç (Rapan)

Tesisimizde soyulmuş, temizlenmiş ve parlatılmış Rapan tipi pirinç.
Biberiye

Biberiye

BÜYÜK KİMYA EZİLMİŞ KİMYA TOZ KİMYA Botanik Adı: Rosmarinus officinalis Net Ağırlık: 25 Kg/torba
Ezilmiş maydanoz

Ezilmiş maydanoz

Kıyılmış maydanoz, Roma dönemlerinden beri tuzlu yemeklerde süsleme ve lezzet artırıcı olarak kullanılan çok yönlü bir bitkidir. Dünya genelinde yetiştirilmektedir; Kuzey Afrika ve Orta Doğu önemli işleme merkezleridir. Maydanoz, karışık baharatlara, et ovmalara, vinaigretlere ve sebze çorbalarına hafif bir aroma ve lezzet katar. Yumurta yemekleri, fırınlanmış sebzeler ve otlu ekmeklerle uyum sağlar ve İtalyan mutfağında temel bir malzemedir. Kalitesini korumak için, kıyılmış maydanoz hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzakta saklanmalıdır.
Susam Tohumu

Susam Tohumu

Susam tohumları, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı ve sarı gibi çeşitli renklerde bulunan çok yönlü bir bileşendir. Bu tohumlar, paketlemeden önce siyah kabuğun çıkarılması için kabukları soyulmuş olarak gelir ve daha koyu tohumlar en fazla lezzeti sunar. Susam tohumları, ekmek ve çörekler için yaygın olarak kullanılan, ağızda taze bir patlama hissi veren fındıksı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, Asya mutfağında salataların ve kızartmaların üzerine serpilir. Öğütülmüş susam, Orta Doğu'da temel bir macun olan Tahini'nin ana bileşenidir ve tohum barlarında, tavuk yemeklerinde ve pirinç yemeklerinde kullanılır.
Lavanta

Lavanta

Faydalar: lavandanın birçok faydalı etkisi olduğu söyleniyor. Lavanda, genellikle anksiyete, stres ve uykusuzluğa karşı kullanılır. Ayrıca depresyon, demans, ameliyat sonrası ağrı ve birçok başka durum için de kullanılır. Bu bitki, güzellik tedavileri ve cilt için çok değerlidir ve genellikle cilt temizliğine yardımcı olmak için parfümlerde ve şampuanlarda kullanılır. Gıda ve içeceklerde, lavanda aromatik bir bileşen olarak kullanılır. Kullanım: Lavanda en yaygın olarak aromaterapi ve dekorasyonda kullanılır ve ayrıca çay için ve yemek pişirmede de kullanılabilir. Ambalaj: 250g ve dökme
Kekik

Kekik

Kekik, Avrupa'da yetişen ve çay ile mutfakta yaygın olarak kullanılan aromatik ve toprak tonlu bir bitkidir. İlk Sümerliler, yaklaşık 5000 yıl önce onu anti-inflamatuar bir ürün olarak kullanmaya başladılar. Daha sonra, Yunanlılar onu yemeklerinde baharat olarak kullanmaya başladılar. Antik Yunan'da bu bitki, zarafet, cesaret ve güçlü bir afrodizyak sembolü olarak oldukça popülerdi. Antik Roma'da, savaşçılar kekik ile aromalandırılmış suda banyo yaparlardı çünkü bu bitkiyi cesaret ve güç ile ilişkilendiriyorlardı. Kekik suyu ile zafer kazanacaklarına inanıyorlardı. Kekik, diş plağını azaltmak ve ağız hijyenini iyileştirmek için ağız gargaralarına ve diş macunlarına düzenli olarak eklenir. Ayrıca, grip ve soğuk algınlığına neden olan virüsle savaşmaya yardımcı olmak için bitkisel öksürük damlaları ve ilaçlarda bir bileşen olarak kullanılır. Bu bitki ayrıca kullanılmaktadır. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Buğday

Buğday

Bu sektörde geniş bir endüstriyel deneyim ve uzmanlık sunuyoruz, Yüksek kaliteli Tam Buğday Tahılı yelpazesi sunmaktayız. Bu buğday yelpazesini çok hijyenik ve standart boyutlu ambalajlarda sunuyoruz. Ambalajlarımız, müşterinin ihtiyaç ve taleplerine göre çeşitli miktar boyutlarında mevcuttur. Ayrıca, temin ettiğimiz buğday tamamen geleneksel yöntemlerle üretilmektedir, bu da hem kalitesini hem de besin değerlerini garanti etmektedir.
Altın Çubuk

Altın Çubuk

Altın başak, bitkisel takviyelerde ve çayda popüler bir bileşendir. En yaygın olarak idrar sağlığını iyileştirmek ve iltihabı azaltmak için kullanılır. Araştırmalara göre, bu türün sağlık açısından büyük faydaları vardır ve iltihabı azalttığı, idrar sisteminin sağlığını desteklediği ve kötü çalışan eski cilt hücrelerinin birikimini önlediği veya azalttığı düşünülmektedir. En popüler olanı, çay demlemek için altın başaktır. Her fincan (250 ml) kaynar suya 2 çay kaşığı ekleyin ve 10-15 dakika kapaklı bekletin, ardından süzün. Ambalaj: 250g ve dökme
Kurutulmuş limon otu

Kurutulmuş limon otu

Kurutulmuş limon otu
sert buğday

sert buğday

Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
Granül Soğan

Granül Soğan

Soğan granülleri, bir çeşni türü olarak kullanılır. Konsantre aromalı granüller, dehidre soğanlardan elde edilir. Bu madde, genellikle soğan soğanlarından öğütülmüş dehidre soğanlardan yapılmıştır. Dehidrasyon nedeniyle, ürünün raf ömrü daha uzundur. Kurutulmuş soğanların bakteriyel enfeksiyonları önlediği ve çeşitli bakteriyel ve fungal enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı olduğu söylenmektedir. Soğan granülü, çeşitli yemekleri, baharat karışımlarını, marine soslarını, salata soslarını ve sosları zenginleştirmek için mükemmeldir. Soğan granülleri, yiyeceklerinizde ve içeceklerinizde geleneksel soğan tadını değiştirebilir. Ağlama! Garantili. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Dut Yaprakları

Dut Yaprakları

dut ağaçları, dünya genelinde takdir edilen ve genellikle vitaminler, mineraller ve güçlü bitkisel bileşiklerin yoğunluğu nedeniyle süper gıdalar olarak kabul edilen aromatik meyveler üretir. Ancak, meyve, dut ağacının sağlık yararları sunduğu söylenen tek parça değildir. Yüzyıllardır, yaprakları geleneksel tıpta çeşitli durumlar için doğal bir tedavi olarak kullanılmıştır. Kan şekeri ve insülin seviyeleri üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenmektedir. Ayrıca, kolesterolün kan damarlarındaki oksidasyonunu azaltarak ateroskleroz risklerini düşürdüğü düşünülmektedir. Ayrıca, yüksek miktarda monosakkaritlerin dolaşıma girmesini sınırlayarak diyabeti önlemeye yardımcı olduğu söylenmektedir. Kullanım: Dut yaprakları esasen çay için kullanılır. 1 tatlı kaşığı yaprağı 250 ml kaynar suya ekleyin ve damak tadınıza göre 3-5 dakika bekletin. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Beyaz Marruche

Beyaz Marruche

Beyaz mısır, çiçekli bir bitkidir. Bronşit, grip ve soğuk algınlığına karşı geleneksel bir tedavi olarak kullanılmaktadır. Toprak üstünde büyüyen kısımları ilaç yapımında kullanılır. Üretimde, beyaz mısır özleri gıda ve içeceklerde aroma verici olarak, öksürük şurupları ve tabletlerinde ise balgam söktürücü olarak kullanılır. Balgam söktürücüler, mukus atımını kolaylaştıran bileşenlerdir. En sık çay, demlenmiş su ve infüzyon yapmak için kullanılır. Çay hazırlamak için, 250 ml kaynar suya 2 tatlı kaşığı ekleyin ve damak zevkine göre 2-3 dakika bekletin. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme